Totalt antall sidevisninger

torsdag 12. mai 2011

Klubbkveld og vesker

For ei stund sidan var det min tur til å ha klubb og eg innkalla mine gode venninner til ein kveld med god mat og prat :-) I klubben vår spenner interressen for håndarbeid seg frå å væra omtrent fråværande hos ei til gadvis meir og meir entusiastisk hos andre . Nokre driv håndarbeid fordi håndarbeid er gøy, andre gjer det for å bli ferdig. Her er alt lov , og vil du bare sitta med nevane i fanget er du velkommen til det :-)
Denne klubb-kvelden , kunne ei klubbvenninne og eg stolt vise fram veskene me hadde sydd oss på kurset til Andrè Wallenborg.(Sjå tidlegare innlegg her på bloggen!)...noko som enda i ei veskebestilling for min del.

Eg hadde kjøpt ein del utstyr til veske då eg var på kurset,så no gjaldt det bare for ho som bestillte veska å finne eit hovudstoff ( Utsida av veska ) som ho ville ha. Her er gardin lengder og møbelstoff med litt stødig kvalitet ( ikkje for laust vevde ) gode å bruke. Ved fyrste augekast syntes eg stoffvalget vart kjedelig, men blei veldig fornøyd med egen innsats då veska var ferdig. Ho vart rein og fin i design og fargar - og passar til alle antrekk pga. fargevalget. Og det skal mi gode venninne , veskebestillaren, ha all ære for!

Då det neste gang var klubb hos venninna mi, kunne eg troppe opp med veske til henne! Under ser dere resultatet.Bildet er litt dårleg desverre ( det er tatt med mobilen )På klubben fekk me bl.a. ein nydeleg eple-pai som eg gjerne vil dele me dykk, så her er oppskrifta:


                       RANDI`S EPLEPAI

        Skjer opp epler i bitar ( Eg har ikkje med skrellet, men det er valgfritt ) og legg dei i bunnen av ei
        godt smurt paiform. Dryss kanel over  eplebitane og bre deretter ein pakke med vaniljekrem
        over.

        Lag smuldredeig av 150 gr. margarin /smør
                                       2 dl. sukker
                                       4 dl. hvetemel         og dryss dette over vaniljekremen         Steik paien på nederste rille i ovnen på 180 gr. i ca. 40 min


         Nytes med vanilje -is ( eller økologisk kanel-is frå Isrosa hvis du er heldig å får tak i det! )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar